В сърцевината на чувството...
Ухая на сънища. Най-защитеното безвремие.
Сънувам падаща звезда – умираща за сбъднато желание...
Думите скрити в мълчание се чуват силно... Дишат...
Пулсът на моя свят е опиянен от предстоящи мигове...
И зрее топлина в сърцевината на чувството...
Вълшебно тихо е... Като за двама.
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены