10 авг. 2007 г., 10:57

В теб ли. 

  Поэзия
635 0 8
Гори под нозете,
в сърцето е лед.
Прегръщам вини
с омраза загърнати,
отричам подред
признатите истини,
показвам навред
юмрука си стиснат.
Жажда гася
с викове болка,
рани превръзвам
с бодливата тел...
остана душата ми боса...
Дали в теб е моя мехлем?

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??