16 сент. 2016 г., 00:33

...В тишините ми, твоите тишини... 

  Поэзия » Любовная
479 1 5

 

 

...В тишините ми, твоите тишини...

 

 

На брега на моето мълчание

на брега на спокойствието му

в неговото вътрешно пространство

чува се едно абсолютно ехо

това на мислите ми

които ме отвеждат

да си мисля

да медитирам

да търся

и да чувствам

твоята красота на цвете

и да намирам сега

твоята голяма любов...

да усещам със всяка фибра

на тялото си

и всяка точица в душата 

нашето безкрайно отдаване...

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??