3 дек. 2021 г., 18:14

В усмивката ти топла вярвам аз 

  Поэзия » Любовная
1005 3 14

    В усмивката ти топла вярвам аз,

защото истински е нежна тя.

Стопяват се тъга и мрак, и мраз

щом устните излъчват доброта.

 

Очите ти надежди подаряват,

    в усмивката ти топла вярвам аз.

С лицето ти мечтите засияват,

косите ти разпускат се завчас.

 

Душата и сърцето ти са с глас

опиващо дълбок - с прекрасен зов.

    В усмивката ти топла вярвам аз

и в твоята изгряваща любов.

 

Към мен се устреми от утринта,

в прегръдката ти ражда се екзтаз...

Целувката предчувствам ти в нощта,

    в усмивката ти топла вярвам аз. 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??