3 мар. 2009 г., 09:38

В звън от любов 

  Поэзия » Любовная
820 0 13
 

Незнаен час сред звездна жарава,

луднал безкрай, бледа луна.

Нещо се случва гръмко, взаимност,

времето спира, спира света.

 

В очите ми светиш, светя във твоите,

импулсно пулсираме в омая, екстаз.

Най-нежният стон в тишината понесли,

с усмивка възкръсваме, в звън от любов.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??