3.03.2009 г., 9:38 ч.

В звън от любов 

  Поезия » Любовна
770 0 13
 

Незнаен час сред звездна жарава,

луднал безкрай, бледа луна.

Нещо се случва гръмко, взаимност,

времето спира, спира света.

 

В очите ми светиш, светя във твоите,

импулсно пулсираме в омая, екстаз.

Най-нежният стон в тишината понесли,

с усмивка възкръсваме, в звън от любов.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??