Разчитам на проклетите ваксини.
Те нашите проблеми ще решат.
Макар да ги оплюват, днес мнозина,
от нас самите, те ще ни спасят!
След тях светът ще има нови гени.
Ще бъде с по-приятен генотип.
Ще станем по-добри - аборигени.
Бил Гейтс ще ни оправи с умен чип.
Ваксините - дори да са измама,
отдавна са единственият път -
кодирани с перфектната програма,
Земята ни, ще стане Райски кът!
Юри
Йовев
Декември
2020 г.
© Yuri Yovev Все права защищены