9 февр. 2011 г., 12:25

Валентинка 

  Поэзия » Любовная
1198 1 2

Безнадежда, излишна,

отблъсната, срамна,

досадна, нахална,

безочливо странна,

нежелана, осмивана,

неразбрана, измъчвана,

любовта ми е жива,

любовта ми е слънчева!

Неподвластна на времето,

силна и здрава,

непреходна, страстна и млада,

красива и чувствена,

смела, решителна,

пишеща стихове,

истинска, ненатруфена.

И даже отговорът вечно да е "Не",

аз няма да почувствам безразличие,

с любов - зора, звезди, море,

на теб сърцето си аз вричам,

мечтая те и те обичам!

© Счетоводител Храбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??