Валя
Защо внезапно ти замина,
защо обрече нашата любов,
не каза: "сбогом", а си тръгна,
къде да търся твоята любов?
Аз още чакам те, любима,
копнее нежно моето сърце,
ти готова ли си с мен да бъдеш,
да споделиш любов и нежност с моето сърце?
Аз вярвам, този ден ще дойде,
когато двамата със теб ще сме в едно легло,
тогава аз ще любя теб, любима моя,
а ти ще радваш моето сърце!
© Виктор Все права защищены
Пожелавам ти този ден да дойде по-скоро и да усетиш обичта на любимата жена!!!
Поздрав най-сърдечен!6+