15 окт. 2009 г., 11:32

Вампир във образ на дете 

  Поэзия
367 0 0

Във скръбното лице се крият

стонове сподавена тъга.

Тъжните очи прикриват

болка от вековна самота.

Убежище във красотата,

скрило радостта и любовта.

Приютило тихо самотата,

дълбоко в своята душа.

Безсилие във тялото студено

и умореност в крехкото сърце.

И чувствам се като вампир..

Вампир във образ на дете...

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??