Oct 15, 2009, 11:32 AM

Вампир във образ на дете 

  Poetry
389 0 0

Във скръбното лице се крият

стонове сподавена тъга.

Тъжните очи прикриват

болка от вековна самота.

Убежище във красотата,

скрило радостта и любовта.

Приютило тихо самотата,

дълбоко в своята душа.

Безсилие във тялото студено

и умореност в крехкото сърце.

И чувствам се като вампир..

Вампир във образ на дете...

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??