31 окт. 2015 г., 01:02  

Вдишан миг 

  Поэзия » Любовная
645 0 15

Божи дар -  откраднати минути.

Обагрени със искреност слова.
За извора бленуваща кошута
отпиваща жадувана вода.

Вдишан миг - изпълнен със омая.
В заедност преплетени ръце.
Трепет нов, от спомени изваян,
докоснат като полъх от перце. 

Страстен вик - изригнал вулканично.
Стаята... в искряща светлина.
Силен трус, първично, сеизмично,
слети две тела в душа една.

Сластен блус - хармония безбрежна.
Сбъдната копнежност след екстаз.
Полет в сън, изпълнен със надежда.
Мечтание, блаженство... тишина.


Един от любимите ми безглаголни стихове.


© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??