Знам, че ме обичаш, моя музо!
И дори след Края на света
с мен ще си!... По топлата ти буза
ще се стича пареща сълза!
Че какво по-истинско и чисто
от едно обичащо сърце!...
И да свършат писаните листове,
в мен - чрез теб - ще бликат стихове!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены