27 июл. 2022 г., 07:11

Вече размислих 

  Поэзия » Любовная
288 0 0

Сърцето ми замръзва от погледа ти,

радваш ме с усмивката си,

но защо не ме прости,

приказки и красоти –

това можеше да бъдеш само ти,

погледът ми – замислен,

и ето вече размислям.

Заминавай в дълбочината,

край на мечтата! 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??