27.07.2022 г., 7:11 ч.

Вече размислих 

  Поезия » Любовна
300 0 0

Сърцето ми замръзва от погледа ти,

радваш ме с усмивката си,

но защо не ме прости,

приказки и красоти –

това можеше да бъдеш само ти,

погледът ми – замислен,

и ето вече размислям.

Заминавай в дълбочината,

край на мечтата! 

© С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??