ВЕЧЕ ВИЖДА СЕ
Вече вижда се краят на черното
и проблясват неясни петна,
всяка дума молитва вечерна е,
всеки звук става сноп светлина.
Всяка мисъл стрела е белязана,
всеки вик става пламенен зов,
като болка, в сърцето ми врязана,
всяка песен е просто любов!
© Димитринка Калева Все права защищены