9 mar 2013, 12:22

Вече вижда се 

  Poesía » Otra
477 0 0

              ВЕЧЕ ВИЖДА СЕ

 

Вече вижда се краят на черното

и проблясват неясни петна,

всяка  дума молитва вечерна е,

всеки звук става сноп светлина.

 

Всяка мисъл стрела е белязана,

всеки вик става пламенен зов,

като болка, в сърцето ми врязана,

всяка песен е просто любов!

© Димитринка Калева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??