15 мая 2008 г., 22:12

Вечер 

  Поэзия » Другая
586 0 4

* * * *

Вечер е!
С присмех поглежда ме нощта!
Преследван от виновни звуци,
опитвам се да осветя
тъмните улици,
пресекли се в моята душа!

Люти спомени разпалват безпощадно
огъня в сърцето ми сега.
Сълзите неуморно се догонват
към устните ми,
пропити със студенина!

© Мирослав Дечев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??