May 15, 2008, 10:12 PM

Вечер 

  Poetry » Other
602 0 4

* * * *

Вечер е!
С присмех поглежда ме нощта!
Преследван от виновни звуци,
опитвам се да осветя
тъмните улици,
пресекли се в моята душа!

Люти спомени разпалват безпощадно
огъня в сърцето ми сега.
Сълзите неуморно се догонват
към устните ми,
пропити със студенина!

© Мирослав Дечев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??