9 июн. 2011 г., 11:08

Вечер 

  Поэзия
437 0 2

Когато вечер

затваря се

цветът,

дали сънува той

поля и слънце?

Кое е бъдещето му -

есента, когато

ще опадат

и листенца,

и живот,

или пролетта,

когато семето

отново ще покълне?

Дали познава

своя кръговрат,

или

животът му

е собствен път

от спомени

и бъдеще?

Мечтите ти

какви са?

Когато вечер

се затваря

твоят цвят,

какво ти дава

силата да бъдеш?

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??