1 июл. 2015 г., 20:51

Вечер над Ямбол 

  Поэзия » Пейзажная
302 0 1

Синя Ямболска вечер,
осеяна с едри звезди,
с дъх на косена трева
и прясно орани бразди.

Леко се спуска над нас
като люлчена песен
и носи топлия дъх
на плодната есен.

Вечер над родния град
пълна с обич и радост.
С топли  устни и смях,
вечер на вечната младост. 

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво стихотворение за родния град!
    Поздравление, Лили! Бъди щастлива!
Предложения
: ??:??