24 нояб. 2010 г., 23:15

Вечерница 

  Поэзия » Любовная
665 0 0

                                        Вечерница

Вечерница бях самотна в небето

Изгрях в онази тъмна нощ

Разбрах – отново си самотен

Видях как търсиш порив нов

В прохладна лятна вечер се разходих

Далече под небето вървеше ти с мен

Макар да не приличаше на среща

Вярвах ще се срещнем някой ден

Изгрях в съня ти и в мечтите

Сложих булото макар за кратко

Огряха пътя ни звезите

Самотни са сега душите

© Луиза Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??