14 янв. 2008 г., 20:45

Вечерно правосъдие 

  Поэзия
599 0 6
Завесата се спуска. Театърът лъжовен,
игран във днешни рамки, изчезва от света.
Пропуква се венецът на всеки жест престорен
и светлите измами се давят в нищета.
Невинният не спори, тук всеки е виновен.
Умира стар спектакъл, пробит от вечерта...

© Петя Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??