18 июл. 2015 г., 13:34

Вечната жена 

  Поэзия » Любовная
392 0 1

Ти си вечната жена,

Бог извая твоята красота

и аз към теб съм устремен -

да те видя - ще е щастие за мен.

 

Колко тъжно е да съм самотен

и дори да бях многоимотен

без тебе само празнота

и болка, и тъга!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??