5 апр. 2021 г., 02:12

Вечно ти 

  Поэзия » Любовная
551 1 0

Усмивката от мен желана, искам аз на твоето лице да я поставя.

Да видя радоста в очите ти красиви, дори когато всичко тъжно е за теб.
Позволи ми мила аз да бъда вечно, щастието в живота ти да съм за теб. 

Позволи ми мила, аз да те обичам и смисълът да виждаш във това.

 

Разбери, че всичко във живота няма смисъл, ако няма те до мен. 

Само щастието ще го постигна, ако в бъдеще застанеш ти до мен. 

И нека всички знаят що е обич, когато заедно сме аз и ти. 

Дори и портите на рая, няма да прекрача, ако там не видя твоите очи. 

 

Ако в любовта намираш пристан, нека твоят кораб да съм аз.

Ако тя за теб е присъда за сърцето, нека твоят адвокат да бъда аз.
Погледни отвъд лицето, там където моята душа за теб копнее и лети.
Погледни ми и в сърцето, за да видиш, че във него ще останеш вечно ти. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??