Когато вятър забучи в ушите,
спомни си първия ни ден,
когато ти погледна ме в очите
и нежно влюби се във мен.
Когато бурята отмива бреговете наши,
не се страхувай, че без мен вървиш по тях-
заслушай се! Нима не чуваш моя смях!
Вълните ти го носят боязливи,
защото знаят, че без глас
едва ли ще повярваш, че това съм аз.
С премрежен поглед, тъй красив,
загубил си се с ветровете
и в стон изливаш крясък див,
да мога да те чуя и отвъд водите!
© Самука Все права защищены
чети на глас!
така най-добре ще усетиш ритъма.