Защото ти ще ме прегърнеш за последно
а времето ще спре когато тръгвам
със топлите си устни докосни ме
и ми кажи че много ме обичаш
кажи че много много ще ти липсвам
тогава ангел ще се спусне от небето
да отнесе душата ми в безкрая
и аз ще взема всичката ти болка
в сърцето ти аз вечно ще живея
и времето ще спре когато тръгна
© Ник Все права защищены