18 янв. 2024 г., 16:58

Вечност 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
134 0 1

Миг от вечността,

очите ти допрени в моите,

изгарящи в ръцете на любовта.

Трудно ли ще бъде да

останем завинаги така ?

Влюбени в миг от вечността.

Времето променя ни,

тръгва си любовта,

а мигът с теб ще остане

само като миг от вечността.

© Zdravka Grueva Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

41 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??