5 февр. 2010 г., 19:55

Веднъж 

  Поэзия » Любовная
604 0 4



Какво остава ни сега,
щом думите се разминават.
За мен е важна любовта,
на тебе почестите дават

и слава и живот желан.
Да, знам, обичаш ме все още,
но "двама" се превърна в "сам"
и тишината плаши нощем...

Любов, която разцъфтя,
а плодовете ти събра
и голи днес са ù стъблата.

Но си забравил от тогава,
че плод един път само дава,
а после гние във земята.

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??