Feb 5, 2010, 7:55 PM

Веднъж 

  Poetry » Love
605 0 4



Какво остава ни сега,
щом думите се разминават.
За мен е важна любовта,
на тебе почестите дават

и слава и живот желан.
Да, знам, обичаш ме все още,
но "двама" се превърна в "сам"
и тишината плаши нощем...

Любов, която разцъфтя,
а плодовете ти събра
и голи днес са ù стъблата.

Но си забравил от тогава,
че плод един път само дава,
а после гние във земята.

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??