30 мар. 2010 г., 23:35

Великден 

  Поэзия » Другая
485 0 0

Великден дойде,

да, днес пети април е.

И елате, хайдe

яйца да боядисваме. 

Децата ще се включат

във тази веселба.

Кошнички ще вземат. 
На тях ще им намажат

челата, бузите.

Така те ще покажат,

че спазват традициите.

© Ралица Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??