Великден дойде,
да, днес пети април е.
И елате, хайдe
яйца да боядисваме.
Децата ще се включат
във тази веселба.
Кошнички ще вземат.
На тях ще им намажат
челата, бузите.
Така те ще покажат,
че спазват традициите.
© Ралица Христова Todos los derechos reservados