Mar 30, 2010, 11:35 PM

Великден 

  Poetry » Other
483 0 0

Великден дойде,

да, днес пети април е.

И елате, хайдe

яйца да боядисваме. 

Децата ще се включат

във тази веселба.

Кошнички ще вземат. 
На тях ще им намажат

челата, бузите.

Така те ще покажат,

че спазват традициите.

© Ралица Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??