7 июн. 2022 г., 08:44

Veni, vidi, mansi 

  Поэзия » Любовная
206 2 7

Обичали са ме 
и пак са ме предавали.
Заричали са се,
ала не са оставали.

 

Събаряли са ме,
душата ми ограбили.
Изправяла съм се,
ръка не са подавали.

 

А ти дойде без обещания,
без клетви, без заричане,
във оглушително мълчание 
да ме научиш на обичане,

 

да ме научиш на доверие,
да ми покажеш как се дава,
да бъдеш мое вдъхновение...
Дойде, видя, остана.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??