7 jun 2022, 8:44

Veni, vidi, mansi 

  Poesía » De amor
212 2 7

Обичали са ме 
и пак са ме предавали.
Заричали са се,
ала не са оставали.

 

Събаряли са ме,
душата ми ограбили.
Изправяла съм се,
ръка не са подавали.

 

А ти дойде без обещания,
без клетви, без заричане,
във оглушително мълчание 
да ме научиш на обичане,

 

да ме научиш на доверие,
да ми покажеш как се дава,
да бъдеш мое вдъхновение...
Дойде, видя, остана.
 

© Ива ВалМан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??