27 дек. 2013 г., 11:29

Весела Коледа 

  Поэзия
586 0 0

Със семейството ще бъдеш ти,

далеч от мене във нощта.

Загърбил си пролятите сълзи

казвам ти ,,Честита Коледа".

 

Весел празник, ангел мой,

от мен далече си побегнал.

Не значих нищо във живота твой,

разбрах, че си ме пренебрегнал.

 

Приятелка аз просто бях,

една обич вече непотребна.

Загърбил си ме ти сред тях,

една ненужна вещ поредна.

 

Весели празници от сърце желая,

друго не бих изрекала сега.

Но обич друга още аз не зная

къде ще я намеря по света.

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??