Лято е! Сред гълъбови песни
литват сякаш ангели небесни
и светът на земен рай прилича –
детски смях по улицата тича!
От небето топъл дъжд се рони,
над стрехите весело ромони,
ручейчета бързат към реките –
детски смях полита към звездите!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены
Красиво е лятото ти! И най-много детският смях!