6 янв. 2020 г., 13:37

Вещице 

  Поэзия
400 0 1

Моя вещице,
недолюбено малко момиче
което бере минзухари
и в косите си кичи върбички,
как зарязваш сандалите си
на брега на реката
да поджапа в калта
и придържаш нагоре полите си
да преминеш напряко
там където те чакат,
моя вещице,
мое гълъбче плахо!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??