Благодаря ти, Ветре, за твоята интимност.
Та ти си бил чаровник – изкусен съблазнител.
Не признаваш никаква дръзка пасивност.
На всички страсти ставаш покорител.
Владееш до върха изкуството Мълчание.
В тишина даряваш страхотни усещания...
За теб няма забрани, прегради, разстояния...
Не си само попътен. Струва си и да се срещаме!
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены