29.08.2020 г., 12:06 ч.

Ветре... 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
793 1 1

 

Благодаря ти, Ветре, за твоята интимност.

Та ти си бил чаровник – изкусен съблазнител.

Не признаваш никаква дръзка пасивност.

На всички страсти ставаш покорител.

 

Владееш до върха изкуството Мълчание.

В тишина даряваш страхотни усещания...

За теб няма забрани, прегради, разстояния...

Не си само попътен. Струва си и да се срещаме!

 

                                                     © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може да се получи "универсален образ" - само опитай да замениш "Ветре" с любимо име...
Предложения
: ??:??