19 окт. 2011 г., 22:09

Ветрено ми е... 

  Поэзия » Другая
650 0 11

 
Заваля сняг.
Прозорец, снежинки, небе.
Мисля за Нея.

 

* * *

 

По улицата  притичват деца.
Навън е бяло.
Под чадър,
тъничка фигура танцува.
Бърза. Поглеждам часовника.
Госпожа Точност.
Сутрин по едно и също време.
Махам с ръка, едва ли ме вижда. 

 

* * *

 

Тананикам.
Ежедневие, поглъща.
Чакам утрото...

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??