Да бъдеш Мъж, и то какъв! -
във този динамичен свят.
Да бъдеш пръв, да бъдеш лъв,
със сила и със власт богат.
Това е то - мечта за вас,
избранници на боговете,
рушащи с мъжката си власт,
стремящи се към върховете.
Сърцата ви са твърд гранит.
Умът - компютърно изкуство.
Какъв самоуверен вид -
без порив, без вина, без чувство...
Но не! Измама е това!
Това е само външен блясък.
И... трябвало една жена
да разтроши мита със трясък.
Една жена с очи добри
сърцата ви да стопли в шепи
и с нежност да ви покори,
красиви думи да нашепва.
И тъй, затваря се кръгът...
Мъжът. Жената. Любовта.
Един безкраен светъл път.
Една нестихваща мечта.
© Бианка Габровска Все права защищены