28 окт. 2008 г., 10:14

Вихрено 

  Поэзия » Любовная
583 0 11
Поисквам през зимата мечтите да почакат,
дано пътя си безгрешен никога не губят,
макар от радост страдат и се огорчават,
когато някой властен облак ги засмуква.
Поисквам пролетно да ме връщат годините,
да не преставам пак силно да им се начудя,
със вихри коне да галопирам над градините,
и мойта кожа една след друга да събуждат.
Поисквам пак уханията си в небето цветно
да ме следват с неумолим и игрив ритъм,
като балончето жълто да ме обливат вечно,
аз събрала пейзаж шепа и танцувален вихър.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??