Когато вървим
и умело се засичат
нашите пътища.
И когато навсякъде
се откриваме,
когато се поглеждаме.
Така се влюбвам в теб
за не знам кой
подред живот вече...
Докато танцуваш,
вървейки
с ангелска усмивка.
И очите ти
с цвета на морето
ме поглеждат
тъй специално.
© Даниело Данали Все права защищены