21.07.2017 г., 8:13 ч.

Виждам небето 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
546 0 1

 

Когато вървим

и умело се засичат

нашите пътища.

 

И когато навсякъде

се откриваме,

когато се поглеждаме.

 

Така се влюбвам в теб

за не знам кой

подред живот вече...

 

Докато танцуваш,

вървейки

с ангелска усмивка.

 

И очите ти

с цвета на морето

ме поглеждат

тъй специално.

© Даниело Данали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубав стих!+++
Предложения
: ??:??