11 авг. 2007 г., 15:34

Виждам те в сънищата си 

  Поэзия
682 0 7
 

Виждам те в сънищата си,

виждам отново лицето ти,

усещам топлина и нежност,

дочувам пулса на сърцето ти.


Сънувам те с усмивка чаровна,

сънувам те с грейнали очи,

как разказваш ми история любовна

за две преплетени съдби.


Сънувам те как спиш в ръцете ми,

опиянен от моята песен,

как си притворил очите си

и си вече безнадеждно унесен...


Сънувам те! Всяка нощ те сънувам!

Всеки път в съня с мен си ти...

Но събудя ли се и магията свършва,

сама съм... Ти до мен не си... :(

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??