22 сент. 2008 г., 09:22

Вик 

  Поэзия
502 0 1

Помогни ми, моля те, да те забравя,

не вдигай вечер късно телефона,

за мен е толкоз трудно да не се обаждам,

да чуя топлия ти глас така спокоен...

 

Това спокойствие сега е някак чуждо,

и толкова измамно и боли,

безсмислено, ненавременно и смугло

и повече ни отвращава и гори.

 

Не съм сама, а толкоз е самотно,

и вътре в сърцето ми вали,

не те обичам вече, неусетно,

сърцето ми за тебе е трепти...

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??