23 апр. 2008 г., 16:16

Вик  

  Поэзия » Любовная
1683 1 35
 

Ела, Любов. За мен се дръж.

Една на друга сме си нужни.

Бъди за мен пречистващ дъжд.

Върни смеха в очите тъжни.

А аз, Любов, ще бъда сън.

Наяве случващ се. Съдбовен.

Ще бъда вик. И звезден звън.

Ръжда, разкъсваща окови.

Нали, Любов, си свобода.

Ти само волна си значима.

И аз така. Любов, ела.

И слей се с мен. За да ни има.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??