10 сент. 2007 г., 09:12

Винаги 

  Поэзия
473 0 0
Цял живот тъгувам,
измамници сънувам.
Като тебе, знай, красиви,
с думи най-лъжливи,
с лица нежни, изтъкани,
сърца празни и души обрани.
Цял живот ги аз обичах,
на лъжкиня заприличах.
Любех и разлюбвах,
гордостта си погубвах,
дори невинните с презрение
наранявах и винаги сама оставах.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??