Винаги ще помня аз вълните
И морето в онзи хубав миг.
Никога не ще забравя
Аз очите ми и хубавия смях.
Грееше в небето слънце
И вятъра косите ни развя.
Ела - ми тихо той прошепна,
Легни на пясъка сега.
Ято гларуси над нас премина,
Тихо и последният се скри.
Облаче за миг прие
Във очите форма на сърце.
Малко по малко всичко отмина,
Ето и снега навън,
Но всичко в мен показва, че е лято!
© Галя Все права защищены